top of page
20230727_154829.jpg

Nieuw in onze collecties

ABRO HANDTASSEN

  • In het schitterende universum van stijl en elegantie schitteren de juwelen van Dyrberg Kern als sprankelende sterren aan de hemel. Hun tijdloze schoonheid vangt de essentie van verfijning en weerspiegelt de unieke pracht die in ieder van ons schuilt.

  • Als een meesterwerk van vakmanschap en creativiteit zijn de handtassen van Abro een symfonie van luxueus leer en sublieme ontwerpen. Elk detail is met zorg vervaardigd, waardoor elke tas een kunstwerk op zichzelf wordt.

  • Duik in de wereld van TRASPARANTE, waar vakmanschap en erfgoed samenkomen om het verhaal van Murano Glass te vertellen. Deze wonderbaarlijke creaties worden met de hand gemaakt door bekwame ambachtslieden, die generaties van kennis en liefde voor glasblazen doorgeven.

  • De harmonie tussen Dyrberg Kern, Abro en Trasparante is een ode aan tijdloze klasse en hoge kwaliteit. Samen creëren ze een betoverende melodie van mode en ambacht, waardoor elke vrouw haar eigen unieke symfonie kan vormen in de dans van het leven. Laat jezelf schitteren met deze prachtige juwelen en draag met trots de meesterwerken van Murano Glass, want jij bent het levende bewijs van tijdloze schoonheid.

bottom of page